marți, 21 aprilie 2009

Daniel Cocar - Viata pozitiva

Dumnezeu ne-a creat pentru gandire biblica pozitiva, pentru scuces si pentru bucurie, nu pentru dezastru, tristete si negativism.

Schimba-ti gandurile si totul se va schimba. Viata noastra este determinata de gandurile pe care le acceptam zilnic. Lumea omului nu este determinata si formata de circumstantele aproape intotdeauna vitrege care il inconjoara, ci este determinata de felul de ganduri pe care le gandeste el, pozitive sau negative. Tu nu esti ceea ce gandesti ca esti, ci esti ceea ce gandesti.

Ceea ce gandesti, ceea ce ai gandit intr-o lunga peiroada din viata ta, ceea ce vei gandi in zilele care iti stau in fata, va determina cu siguranta, si fara nici o indoiala, ce vei fi tu si de asemenea gandurile iti vor determina sau forma lumea in care traiesti. Lumea ta personala si familiala este produsa de gandurile tale. Ceea ce gandesti determina ceea ce vei deveni.

Daca vei gandi negativ, vei deveni un otravit, un acru, un ipocrit si un vanator de greseli, distrugandu-te pe tine si pe altii. Vei deveni ca un politist care in jurul lui vede numai infractori; asa este el format sa gandeasca. Daca insa vei gandi pozitiv, iti vei schimba tie viata si chiar si altora.

Schimba-ti gandirea, din una negativa (chiar daca sustii ca este biblica), intr-una pozitiva, si in felul acesta iti vei schimba lumea in care traiesti. Inlocuieste-ti gandurile rele si negative, cu unele pozitive si bune si totul se va schimba in pace launtrica, fericire si putere personala.

"Fiti transformati, prin innoirea mintii voastre" Romani 12:2.
Cuvinte mai intelepte ca acestea nu s-au mai spus niciodata. Deci te poti transforma pe tine, lumea in care tu traiesti, situatia familiei tale, de fapt, totul poate sa fie transformat printr-o reinnoire spirituala corecta a gandurilor tale.
("Viata Pozitiva" , Daniel Cocar, cap "Puterea gandirii pozitive")
Viata este ca o piatra de moara, fie te va macina fie te va
slefui. Depinde ce alegi tu!
Exista atatia oameni care si-au revenit de pe urma nenorocirilor, a infrangerilor si a oricaror probleme imaginabile si neimaginabile. Eu am fost unul dintre ei. Vointa de a castiga, spiritul combativ pozitiv, insotite de sacrificiu, credinta ferma in Dumnezeu, pocainta si perseverenta te vor propulsa din nou in viata.
Jeb Hubbard scrie atat de inspirat : " Nu exista esec decat atunci cand decizi sa nu mai incerci. Nu exista infrangere cu exceptia celei ce vine din interior. Nu exista bariere de netrecut, ci doar lipsa de teluri adevarate."
Si are mare dreptate.

Un comentariu:

You may leave a message.May God Bless you!

Care este teologia ta?

Powered By Blogger
Blogosfera Evanghelică